Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Frączek Barbara
(1)
Jaworska Magdalena
(1)
Jurowski Kamil
(1)
Kozak Adam
(1)
Krzysztofik Barbara
(1)
Madej K
(1)
Piekoszewski Wojciech
(1)
Piotrowicz Jadwiga
(1)
Pisulewska Elżbieta
(1)
Szczuka Edyta
(1)
Słodowska-Hajduk Zofia
(1)
Tomasik Piotr
(1)
Trzyna Elżbieta
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Nanotechnologia
(1)
Patofizjologia
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Żywienie
(1)
Żywienie sportowców
(1)
Żywność
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
CD
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 293, 289, 288, 292, 287, 291, 286, 294, 290 (9 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej